This WordPress.com site is the bee's knees

Ljubavni hrosokop 5.10.2012

Potrebna je samokontrola prvih par dana ovog razdoblja. Nakon 4.10. sve polako kreće na bolje. Istina je da se poboljšanje neće događati preko noći, no na vama je da poradite na razvoju onog pozitivnog, a odbacite ono negativno. Uz takav pristup postići ćete i lijepe ljubavne rezultate.Saznajte više u astro&tarot centru: Strijelac – Ljubavni horoskop
1.10.-15.10. 2012.

Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate.Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

BIK Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. oktobra.

Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar.

Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra.

Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima. Ljubavni horoskop

Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. oktobra.

U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar.

Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. oktobra.

RIBE U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

Oblak oznaka

%d bloggers like this: